zaterdag 15 september 2012

Nieuwe blog!

Hello my darlings, who loves fashion,make-up and beauty!

Dit is mijn allereerste blog en ik zal proberen er een leuke plekje van te maken over deze onderwerpen! Ik ben begonnen met gewoon blogs te lezen en vond dat zo leuk, dat ik eens zelf wou proberen hoe het is om een blog te hebben! Mijn favoriete beautyblogs zijn: Beautygloss, Veracamilla, Beautychef en nog vele andere!

Wat ik precies ga doen, weet ik nog net zo niet. Maar ik denk dat ik veel reviews over make-up ga maken en mijn stash zal laten tonen. En natuurlijk veel beautytips ga geven en ook wat leuke foto's opzetten over mode van dit moment. Het wordt heel fijn!

Maar oké genoeg gebabbeld, ik zal me eerst voorstellen natuurlijk!
Mijn naam is Adjara en het klinkt nogal buitenlands en ja ik ben een buitenlander. Ik kom uit Kirgizië. De meeste onder ons kennen het landje niet. Dus ik zou je aanraden om het op wikipedia ofzo op te zoeken...
Ik ben 15 jaar oud en heb 2 broers. En een vader en een moeder waar ik veel van hou!
Zoals jullie al weten hou ik veel van make-up en fashion. Dus dat is eigenlijk zo mijn hobby en buiten dat luister ik graag naar muziek (R&B, pop, klassiek, rock, dubstep,...) ook dans ik heel graag en tekenen hoort daar ook bij. Het meest hou ik van lezen, films en serie marathons kijken, pas maar op ik ben echt verslaafd!
Ik doe richting wetenschappen in het 4de middelbaar en nou ja dat is het zo'n beetje.

Oké we zullen dan maar eens beginnen!

Lots of love

Adjara♥

1 opmerking:

  1. Kijk ook eens op liveasmelissa.blogspot.nl en op mijn blog, misschien leer je ervan! Ik ga sws regelmatig kijken!

    BeantwoordenVerwijderen